Bericht versturen
Huis > Producten > Draagbare Hondwasmachine >
10L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek

10L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek

Plaats van herkomst:

CHINA

Merknaam:

Happy woof

Certificering:

CE

Modelnummer:

Yz-A10L

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Materiaal:
Plastiek
Kleur:
blauw
gewicht:
1.3kg
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1000 PCs
Verpakking Details
Kartonverpakking
Levertijd
10-30 dagen
Betalingscondities
L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen
100000 per maand
Productomschrijving

Gelukkige inslaghuisdier het verzorgen Draagbare het huisdierenwarsher van Honden10l Bundels| Het draagbare Apparaat van de Huisdierenwas |de hond van huisdierenproducten

 

 

Beschrijving:

 

De Draagbare Huisdierenwasmachine is een compact en lichtgewichtdieapparaat wordt ontworpen om huisdier verzorgen gemakkelijk en geschikt te maken. Vul het eenvoudig met water, vastmaken het aan een slang, en u bent bereid te gaan! Met de Draagbare Huisdierenwasmachine, kunt u uw bontvriend een bad altijd en overal geven. Het is perfect voor het kamperen reizen, wegreizen, of zelfs enkel het wassen van uw huisdier in de binnenplaats.


Als u van het worstelen om uw huisdier in de badkuip nog te houden vermoeid bent, is de Draagbare Huisdierenwasmachine de oplossing u hebt gezocht. De regelbare riem en showerhead maakt het gemakkelijk om elke duim van het lichaam van uw huisdier te bereiken.


De Draagbare Huisdierenwasmachine is zacht op de huid van uw huisdier en de laag, dankt aan de regelbare waterdruk en gemakkelijk te gebruiken showerhead. U kunt uw favoriete huisdierenshampoo aan de ingebouwde automaat voor grondigere schoon zelfs toevoegen.


De Draagbare Huisdierenwasmachine is moeten-heeft voor om het even welke huisdiereneigenaar die het verzorgen van een probleemloze ervaring wil maken. Zijn compacte grootte, krachtige motor, en gemakkelijk te gebruiken ontwerp maken tot het de perfecte toevoeging aan uw routine van de huisdierenzorg.

 

Voordeel:

 

Gemak: Een Draagbare Huisdierenwasmachine staat u toe om uw huisdier altijd en overal, zonder de behoefte aan een badkuip te wassen of te dalen.

 

Portabiliteit: Zoals de naam voorstelt, is een Draagbare Huisdierenwasmachine lichtgewicht en gemakkelijk te dragen, makend het voor reis en openluchtgebruik perfect.

 

Water-bewaart: Een Draagbare Huisdierenwasmachine circuleert water opnieuw dat, dat watergebruik vermindert en het milieuvriendelijker maakt.

 

Regelbare druk: U kunt de waterdruk aanpassen om de behoeften van uw huisdier aan te passen, die het gemakkelijker maken om gevoelige gebieden schoon te maken zonder ongemak te veroorzaken.

 

Makkelijk te gebruiken: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is gemakkelijk om, zelfs voor huisdiereneigenaars te werken die nooit voordien hebben gebruikt.

 

Tijdbesparend: Een Draagbare Huisdierenwasmachine staat u toe om uw huisdier snel en efficiënt te wassen, besparend u tijd en inspanning.

 

Elimineert knoeien: Een Draagbare Huisdierenwasmachine elimineert de behoefte die aan slordige handdoeken en natte vloeren, schoonmaken na uw huisdier gemakkelijker maken veel.

 

Alle-in-: Een Draagbare Huisdierenwasmachine komt vaak met een ingebouwde shampooautomaat, eliminerend de behoefte aan afzonderlijke producten.

 

Brandkast: Een Draagbare Huisdierenwasmachine wordt ontworpen met veiligheid in mening, met eigenschappen zoals een regelbare riem om uw huisdier tijdens gebruik veilig te houden.

 

Comfortabel: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan voor uw huisdier comfortabeler zijn, aangezien zij zich tijdens het het baden proces kunnen bevinden of zitten.

 

Diep schoonmakend: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan diepere schoon verstrekken dan traditionele methodes, aangezien de waterdruk diep in het bont van uw huisdier kan doordringen.

 

Goed voor huisdieren met mobiliteitskwesties: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan een grote optie voor huisdieren met mobiliteitskwesties zijn, aangezien het hen om zonder het moeten toelaat worden gewassen in een badkuip beklimmen.

Goed voor openluchtgebruik: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is ideaal voor washuisdieren na openluchtactiviteiten, zoals wandeling of het zwemmen.

 

Hygiënisch: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan helpen de verspreiding van kiemen en parasieten verhinderen, die uw huisdier gezond en gelukkig houden.

 

 

Toepassing:

 

Huishuisdier die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is groot voor het geven van uw huisdier een bad thuis, zonder en ruzie van traditionele het baden methodes knoeit.

 

Reis: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is perfect voor het overnemen van wegreizen of het kamperen de reizen, die u toestaan om uw huisdier op te wassen gaan.

 

Openluchtactiviteiten: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is ideaal voor washuisdieren na openluchtactiviteiten zoals wandeling of het zwemmen.

 

Strandreizen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is groot voor waszand en zoutwater van uw huisdier na een dag bij het strand.

 

Mobiel huisdier die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan door mobiele huisdierengroomers worden gebruikt die een compacte en draagbare wasoplossing vergen.

 

De hond toont: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om te wassen toont honden vóór competities, verzekerend kijken zij hun beste.

 

Huisdierenredding: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan door dierlijke redders worden gebruikt om voor dieren in behoefte schoon te maken en te geven.

 

Paard die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om paarden te wassen, makend het gemakkelijker om hun grote organismen en gevoelige gebieden schoon te maken.

 

De diensthonden: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om de diensthonden schoon te maken en te verzorgen, die voor hun belangrijk werk moeten goed- wordengehandhaafd.

 

Huisdierentherapie: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in de programma's van de huisdierentherapie worden gebruikt, waar de schone en goed-verzorgde dieren voor de gezondheid en het geluk van patiënten belangrijk zijn.

 

Huisdierengoedkeuring: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om en dieren voor goedkeuring schoon te maken te verzorgen, die hen helpen kijken en hun beste voor potentiële adopters voelen.

 

Huisdier dat opleidt: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in huisdieren trainingsprogramma's worden gebruikt, waar de schone en goed-verzorgde dieren essentieel zijn.

 

Huisdierenfotografie: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt helpen dieren voor photoshoots voorbereiden, verzekerend kijken zij hun beste voor de camera.

 

Huisdierengebeurtenissen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan bij huisdierengebeurtenissen worden gebruikt, waar de schone en goed-verzorgde dieren voor een positieve ervaring belangrijk zijn.

 

Persoonlijke hygiëne: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om huisdieren om persoonlijke hygiëneredenen schoon te maken en te verzorgen, verzekerend zijn zij gezond en comfortabel.

 

 

FAQ:

Q1: Kon ik steekproeven van u kopen?

A1: Ja, bent u welkom om steekproeforde te plaatsen om kwaliteit en de dienst te testen.

 

Q2: Kunt u mijn merknaam (embleem brandmerken) op deze producten?

A2: Ja! Wij kunnen de professionele OEM dienst verlenen. Wij bieden de dienst van laser ets of het embleem van de zijdedruk aan.

 

Q3: Hebt u mogelijkheid om pakket aan te passen?

A3: Ja, kan de verpakkingsmanier volgens uw vereisten worden gemaakt.

 

Q3: Wat zijn mijn het verschepen opties?

A3: Wij bieden zoveel mogelijk het verschepen opties aan, zoals DHL, UPS, Fedex, TNT, krijgt EMS om onze klanten toe te laten hun goederen.

 

Q4: Welke betalingstermijn goed keurt u?

A4: T/T (Bankoverdracht), Western Union, Paypal, enz.

 

Q5: Bent u een fabriek of een handelsbedrijf?

A5: Wij zijn fabrikant.

 

10L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 010L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 1

10L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 2

10L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 3

10L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 410L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 510L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 6

 

10L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 710L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 810L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 910L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 1010L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 1110L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 1210L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 13

10L draagbare hondwasmachine met van de het Huisdierenwas van de Machtsborstel de Groene Draagbare van het het Apparatenhuisdier Schoonmakende Fabriek 14

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Draagbare Huisdierenwasmachine Leverancier. Copyright © 2023-2024 pet-washers.com . Alle rechten voorbehoudena.