Bericht versturen
Huis > Producten > Draagbare Hondwasmachine >
Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat

Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat

De gelukkige Wasmachine van de Inslag Draagbare Hond

Draagbare de Hondwasmachine van Ce

10L het draagbare Apparaat van de Huisdierenwas

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Happy woof

Certificering:

CE

Modelnummer:

Yz-A10L

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Materiaal:
Plastiek
Productgrootte:
40*17.5*30cm
Gewicht:
13kg
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1000 PCs
Verpakking Details
Kartonverpakking
Levertijd
10-30 dagen
Levering vermogen
100000
Productomschrijving

Gelukkige inslag die 10L-Bundels verzorgen| Het draagbare Apparaat van de Huisdierenwas | Gangen | Het verzorgen

 

Beschrijving

 

De Draagbare Huisdierenwasmachine is een compact en lichtgewichtdieapparaat wordt ontworpen om huisdier verzorgen gemakkelijk en geschikt te maken. Vul het eenvoudig met water, vastmaken het aan een slang, en u bent bereid te gaan! Met de Draagbare Huisdierenwasmachine, kunt u uw bontvriend een bad altijd en overal geven. Het is perfect voor het kamperen reizen, wegreizen, of zelfs enkel het wassen van uw huisdier in de binnenplaats.


Als u van het worstelen om uw huisdier in de badkuip nog te houden vermoeid bent, is de Draagbare Huisdierenwasmachine de oplossing u hebt gezocht. De regelbare riem en showerhead maakt het gemakkelijk om elke duim van het lichaam van uw huisdier te bereiken.


De Draagbare Huisdierenwasmachine is zacht op de huid van uw huisdier en de laag, dankt aan de regelbare waterdruk en gemakkelijk te gebruiken showerhead. U kunt uw favoriete huisdierenshampoo aan de ingebouwde automaat voor grondigere schoon zelfs toevoegen.


Als u over waterafval ongerust gemaakt bent, heeft de Draagbare Huisdierenwasmachine een slim ontwerp dat het water voor milieuvriendelijkere schoon opnieuw circuleert.
De Draagbare Huisdierenwasmachine is perfect voor huisdieren van elke mogelijke omvang, van uiterst kleine Chihuahuas aan reuze Grote Denen. De regelbare riem en showerhead maakt het gemakkelijk om de het schoonmaken ervaring voor de behoeften van uw huisdier aan te passen.

 

Voordeel

 

Gemak: Een Draagbare Huisdierenwasmachine staat u toe om uw huisdier altijd en overal, zonder de behoefte aan een badkuip te wassen of te dalen.

Portabiliteit: Zoals de naam voorstelt, is een Draagbare Huisdierenwasmachine lichtgewicht en gemakkelijk te dragen, makend het voor reis en openluchtgebruik perfect.

Water-bewaart: Een Draagbare Huisdierenwasmachine circuleert water opnieuw die, die watergebruik verminderen en het milieuvriendelijker maken.

Regelbare druk: U kunt de waterdruk aanpassen om de behoeften van uw huisdier aan te passen, die het gemakkelijker maken om gevoelige gebieden schoon te maken zonder ongemak te veroorzaken.

Makkelijk te gebruiken: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is gemakkelijk om, zelfs voor huisdiereneigenaars te werken die nooit voordien hebben gebruikt.

Tijdbesparend: Een Draagbare Huisdierenwasmachine staat u toe om uw huisdier snel en efficiënt te wassen, besparend u tijd en inspanning.

Elimineert knoeien: Een Draagbare Huisdierenwasmachine elimineert de behoefte die aan slordige handdoeken en natte vloeren, schoonmaken na uw huisdier gemakkelijker maken veel.

Alle-in-: Een Draagbare Huisdierenwasmachine komt vaak met een ingebouwde shampooautomaat, eliminerend de behoefte aan afzonderlijke producten.

Veelzijdig: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om huisdieren van elke mogelijke omvang, van kleine honden aan grote paarden te wassen.

 

Goed voor huisdieren met mobiliteitskwesties: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan een grote optie voor huisdieren met mobiliteitskwesties zijn, aangezien het hen om zonder het moeten toelaat worden gewassen in een badkuip beklimmen.

Goed voor openluchtgebruik: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is ideaal voor washuisdieren na openluchtactiviteiten, zoals wandeling of het zwemmen.

Hygiënisch: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan helpen de verspreiding van kiemen en parasieten verhinderen, die uw huisdier gezond en gelukkig houden.

Pret: Sommige huisdieren kunnen van de sensatie genieten van wordt gewassen met een Draagbare Huisdierenwasmachine, makend bad tot tijd een pretervaring.

Betere band met uw huisdier: Het gebruiken van een Draagbare Huisdierenwasmachine kan een ervaring plakkend voor u en uw huisdier zijn, aangezien u samenwerkt om hen schoon en gezond te houden.

 

Toepassing

 

Huishuisdier die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is groot voor het geven van uw huisdier een bad thuis, zonder en ruzie van traditionele het baden methodes knoeit.

Reis: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is perfect voor het overnemen van wegreizen of het kamperen de reizen, die u toestaan om uw huisdier op te wassen gaan.

Openluchtactiviteiten: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is ideaal voor washuisdieren na openluchtactiviteiten zoals wandeling of het zwemmen.

Strandreizen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is groot voor waszand en zoutwater van uw huisdier na een dag bij het strand.

Mobiel huisdier die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan door mobiele huisdierengroomers worden gebruikt die een compacte en draagbare wasoplossing vergen.

De hond toont: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om te wassen toont honden vóór competities, verzekerend kijken zij hun beste.

Huisdierenredding: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan door dierlijke redders worden gebruikt om voor dieren in behoefte schoon te maken en te geven.

Paard die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om paarden te wassen, makend het gemakkelijker om hun grote organismen en gevoelige gebieden schoon te maken.

Landbouwbedrijfdieren: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om landbouwbedrijfdieren zoals koeien en varkens te wassen, die hen schoon en gezond houden.

Veterinaire bureaus: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in veterinaire bureaus voor schoonmakende en verzorgende dieren worden gebruikt.

 

 

Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 0

Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 1Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 2Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 3Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 4Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 5Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 6Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 7Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 8Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 9Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 10Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 11

Gelukkig van het de Wasmachine10l Draagbaar Huisdier van de Inslag Draagbaar Hond de Wasapparaat 12

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Draagbare Huisdierenwasmachine Leverancier. Copyright © 2023-2024 pet-washers.com . Alle rechten voorbehoudena.