Bericht versturen
Huis > Producten > Draagbare Hondwasmachine >
Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat

Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Happy woof

Certificering:

CE

Modelnummer:

Yz-A10L

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Materiaal:
Sinaasappel
Productgrootte:
40*17.5*30cm
Gewicht:
13KG
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1000 PCs
Verpakking Details
Kartonverpakking
Levertijd
10-30 dagen
Levering vermogen
100000
Productomschrijving

Gelukkige de productenhuisdieren die van het inslag innovatieve huisdier groothandel verzorgen

 

 

Beschrijving:

 


De Draagbare Huisdierenwasmachine is zacht op de huid van uw huisdier en de laag, dankt aan de regelbare waterdruk en gemakkelijk te gebruiken showerhead. U kunt uw favoriete huisdierenshampoo aan de ingebouwde automaat voor grondigere schoon zelfs toevoegen.


Als u over waterafval ongerust gemaakt bent, heeft de Draagbare Huisdierenwasmachine een slim ontwerp dat het water voor milieuvriendelijkere schoon opnieuw circuleert.
De Draagbare Huisdierenwasmachine is perfect voor huisdieren van elke mogelijke omvang, van uiterst kleine Chihuahuas aan reuze Grote Denen. De regelbare riem en showerhead maakt het gemakkelijk om de het schoonmaken ervaring voor de behoeften van uw huisdier aan te passen.


Als u ooit hebt geworsteld om de poten van uw huisdier na een modderige gang te wassen, is de Draagbare Huisdierenwasmachine de perfecte oplossing. Zijn compacte grootte en krachtige nevel maken het gemakkelijk om zelfs de vuilste poten schoon te maken. Met de Draagbare Huisdierenwasmachine, moet u niet over uw huisdier het schudden water uw badkamers zich overal ongerust maken. Neem buiten hen eenvoudig en gebruik het apparaat om hen een snel en gemakkelijk bad te geven.


De Draagbare Huisdierenwasmachine is moeten-heeft voor om het even welke huisdiereneigenaar die het verzorgen van een probleemloze ervaring wil maken. Zijn compacte grootte, krachtige motor, en gemakkelijk te gebruiken ontwerp maken tot het de perfecte toevoeging aan uw routine van de huisdierenzorg.

 

Voordeel:

 

Gemak: Een Draagbare Huisdierenwasmachine staat u toe om uw huisdier altijd en overal, zonder de behoefte aan een badkuip te wassen of te dalen.

 

Portabiliteit: Zoals de naam voorstelt, is een Draagbare Huisdierenwasmachine lichtgewicht en gemakkelijk te dragen, makend het voor reis en openluchtgebruik perfect.

 

Water-bewaart: Een Draagbare Huisdierenwasmachine circuleert water opnieuw die, die watergebruik verminderen en het milieuvriendelijker maken.

 

Regelbare druk: U kunt de waterdruk aanpassen om de behoeften van uw huisdier aan te passen, die het gemakkelijker maken om gevoelige gebieden schoon te maken zonder ongemak te veroorzaken.

 

Vermindert spanning: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan de spanning op uw huisdier verminderen, aangezien zij het traditionele het baden methodes intimideren kunnen vinden.

 

Gemakkelijk op te slaan: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is compact en gemakkelijk op te slaan, opnemend minimale ruimte in uw huis of voertuig.

 

Brandkast: Een Draagbare Huisdierenwasmachine wordt ontworpen met veiligheid in mening, met eigenschappen zoals een regelbare riem om uw huisdier tijdens gebruik veilig te houden.

 

Comfortabel: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan voor uw huisdier comfortabeler zijn, aangezien zij zich tijdens het het baden proces kunnen bevinden of zitten.

 

Diep schoonmakend: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan diepere schoon verstrekken dan traditionele methodes, aangezien de waterdruk diep in het bont van uw huisdier kan doordringen.

 

Goed voor huisdieren met mobiliteitskwesties: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan een grote optie voor huisdieren met mobiliteitskwesties zijn, aangezien het hen om zonder het moeten toelaat worden gewassen in een badkuip beklimmen.

Goed voor openluchtgebruik: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is ideaal voor washuisdieren na openluchtactiviteiten, zoals wandeling of het zwemmen.

 

Hygiënisch: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan helpen de verspreiding van kiemen en parasieten verhinderen, die uw huisdier gezond en gelukkig houden.

 

Pret: Sommige huisdieren kunnen van de sensatie genieten van wordt gewassen met een Draagbare Huisdierenwasmachine, makend bad tot tijd een pretervaring.

 

Betere band met uw huisdier: Het gebruiken van een Draagbare Huisdierenwasmachine kan een ervaring plakkend voor u en uw huisdier zijn, aangezien u samenwerkt om hen schoon en gezond te houden.

 

Toepassing:

 

Strandreizen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is groot voor waszand en zoutwater van uw huisdier na een dag bij het strand.

 

Mobiel huisdier die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan door mobiele huisdierengroomers worden gebruikt die een compacte en draagbare wasoplossing vergen.

 

De hond toont: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om te wassen toont honden vóór competities, verzekerend kijken zij hun beste.

 

Huisdierenredding: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan door dierlijke redders worden gebruikt om voor dieren in behoefte schoon te maken en te geven.

 

Paard die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om paarden te wassen, makend het gemakkelijker om hun grote organismen en gevoelige gebieden schoon te maken.

 

Landbouwbedrijfdieren: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om landbouwbedrijfdieren zoals koeien en varkens te wassen, die hen schoon en gezond houden.

 

Veterinaire bureaus: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in veterinaire bureaus voor schoonmakende en verzorgende dieren worden gebruikt.

 

Dierlijke schuilplaatsen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in dierlijke schuilplaatsen worden gebruikt om voor de dieren schoon te maken en te geven.

 

Huisdier die opleiden: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in huisdieren trainingsprogramma's worden gebruikt, waar de schone en goed-verzorgde dieren essentieel zijn.

 

Huisdierenfotografie: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt helpen dieren voor photoshoots voorbereiden, verzekerend kijken zij hun beste voor de camera.

 

Huisdierengebeurtenissen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan bij huisdierengebeurtenissen worden gebruikt, waar de schone en goed-verzorgde dieren voor een positieve ervaring belangrijk zijn.

 

Persoonlijke hygiëne: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om huisdieren om persoonlijke hygiëneredenen schoon te maken en te verzorgen, verzekerend zijn zij gezond en comfortabel.

 

 

FAQ:

Q1: Kon ik steekproeven van u kopen?

A1: Ja, bent u welkom om steekproeforde te plaatsen om kwaliteit en de dienst te testen.

 

Q2: Kunt u mijn merknaam (embleem brandmerken) op deze producten?

A2: Ja! Wij kunnen de professionele OEM dienst verlenen. Wij bieden de dienst van laser ets of het embleem van de zijdedruk aan.

 

Q3: Hebt u mogelijkheid om pakket aan te passen?

A3: Ja, kan de verpakkingsmanier volgens uw vereisten worden gemaakt.

 

Q3: Wat zijn mijn het verschepen opties?

A3: Wij bieden zoveel mogelijk het verschepen opties aan, zoals DHL, UPS, Fedex, TNT, krijgt EMS om onze klanten toe te laten hun goederen.

 

Q4: Welke betalingstermijn goed keurt u?

A4: T/T (Bankoverdracht), Western Union, Paypal, enz.

 

Q5: Bent u een fabriek of een handelsbedrijf?

A5: Wij zijn fabrikant.

 

Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 0

Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 1

 

Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 2Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 3Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 4Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 5Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 6Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 7Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 8Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 9Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 10Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 11Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 12

Draagbaar van de de fabrikanten duurzaam hond van de huisdierenwasmachine van de de douchespuitbus draagbaar de wasapparaat 13

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Draagbare Huisdierenwasmachine Leverancier. Copyright © 2023-2024 pet-washers.com . Alle rechten voorbehoudena.