Bericht versturen
Huis > Producten > Draagbare Hondwasmachine >
Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche

Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche

Lichtgewicht Openluchthonddouche

Compacte Openluchthonddouche

Compact Draagbaar Hondbad

Merknaam:

Happy woof

Certificering:

CE

Modelnummer:

Yz-B10L

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Plaats van herkomst:
China
Type:
Draagbare Hondwasmachine
Materiaal:
Plastiek
Productgrootte:
40*17.5*30cm
Gewicht:
13kg
Volume:
10L
Gebruik:
Het openlucht baden, huisdier het baden
Kleur:
Aangepast
Pakket:
kleurenvak
OEM:
Ja
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1000 PCs
Verpakking Details
Kartonverpakking
Levertijd
10-30 dagen
Levering vermogen
100000
Productomschrijving

de draagbare post van de hondwas

 

Beschrijving

 

De Draagbare Huisdierenwasmachine is een compact en lichtgewichtdieapparaat wordt ontworpen om huisdier verzorgen gemakkelijk en geschikt te maken. Vul het eenvoudig met water, vastmaken het aan een slang, en u bent bereid te gaan! Met de Draagbare Huisdierenwasmachine, kunt u uw bontvriend een bad altijd en overal geven. Het is perfect voor het kamperen reizen, wegreizen, of zelfs enkel het wassen van uw huisdier in de binnenplaats.


Als u van het worstelen om uw huisdier in de badkuip nog te houden vermoeid bent, is de Draagbare Huisdierenwasmachine de oplossing u hebt gezocht. De regelbare riem en showerhead maakt het gemakkelijk om elke duim van het lichaam van uw huisdier te bereiken.


De Draagbare Huisdierenwasmachine is zacht op de huid van uw huisdier en de laag, dankt aan de regelbare waterdruk en gemakkelijk te gebruiken showerhead. U kunt uw favoriete huisdierenshampoo aan de ingebouwde automaat voor grondigere schoon zelfs toevoegen.


Als u over waterafval ongerust gemaakt bent, heeft de Draagbare Huisdierenwasmachine een slim ontwerp dat het water voor milieuvriendelijkere schoon opnieuw circuleert.
De Draagbare Huisdierenwasmachine is perfect voor huisdieren van elke mogelijke omvang, van uiterst kleine Chihuahuas aan reuze Grote Denen. De regelbare riem en showerhead maakt het gemakkelijk om de het schoonmaken ervaring voor de behoeften van uw huisdier aan te passen.

 

 

Voordeel

 

Gemak: Een Draagbare Huisdierenwasmachine staat u toe om uw huisdier altijd en overal, zonder de behoefte aan een badkuip te wassen of te dalen.

 

Portabiliteit: Zoals de naam voorstelt, is een Draagbare Huisdierenwasmachine lichtgewicht en gemakkelijk te dragen, makend het voor reis en openluchtgebruik perfect.

 

Water-bewaart: Een Draagbare Huisdierenwasmachine circuleert water opnieuw die, die watergebruik verminderen en het milieuvriendelijker maken.

 

Regelbare druk: U kunt de waterdruk aanpassen om de behoeften van uw huisdier aan te passen, die het gemakkelijker maken om gevoelige gebieden schoon te maken zonder ongemak te veroorzaken.

 

Makkelijk te gebruiken: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is gemakkelijk om, zelfs voor huisdiereneigenaars te werken die nooit voordien hebben gebruikt.

 

Tijdbesparend: Een Draagbare Huisdierenwasmachine staat u toe om uw huisdier snel en efficiënt te wassen, besparend u tijd en inspanning.

 

Elimineert knoeien: Een Draagbare Huisdierenwasmachine elimineert de behoefte die aan slordige handdoeken en natte vloeren, schoonmaken na uw huisdier gemakkelijker maken veel.

 

Brandkast: Een Draagbare Huisdierenwasmachine wordt ontworpen met veiligheid in mening, met eigenschappen zoals een regelbare riem om uw huisdier tijdens gebruik veilig te houden.

 

Comfortabel: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan voor uw huisdier comfortabeler zijn, aangezien zij zich tijdens het het baden proces kunnen bevinden of zitten.

 

 

Toepassing

 

Huishuisdier die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is groot voor het geven van uw huisdier een bad thuis, zonder en ruzie van traditionele het baden methodes knoeit.

 

De hond toont: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om te wassen toont honden vóór competities, verzekerend kijken zij hun beste.

 

Huisdierenredding: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan door dierlijke redders worden gebruikt om voor dieren in behoefte schoon te maken en te geven.

 

Paard die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om paarden te wassen, makend het gemakkelijker om hun grote organismen en gevoelige gebieden schoon te maken.

 

Landbouwbedrijfdieren: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om landbouwbedrijfdieren zoals koeien en varkens te wassen, die hen schoon en gezond houden.

 

Huisdier die opleiden: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in huisdieren trainingsprogramma's worden gebruikt, waar de schone en goed-verzorgde dieren essentieel zijn.

 

Huisdierenfotografie: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt helpen dieren voor photoshoots voorbereiden, verzekerend kijken zij hun beste voor de camera.

 

Huisdierengebeurtenissen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan bij huisdierengebeurtenissen worden gebruikt, waar de schone en goed-verzorgde dieren voor een positieve ervaring belangrijk zijn.

 

Persoonlijke hygiëne: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om huisdieren om persoonlijke hygiëneredenen schoon te maken en te verzorgen, verzekerend zijn zij gezond en comfortabel.

 

Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 0

 

 

 

Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 1

Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 2Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 3Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 4Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 5Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 6Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 7Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 8Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 9Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 10Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 11Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 12

Het lichtgewicht Openluchtbad van de de Post Compacte Draagbare Hond van de Honddouche 13

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Draagbare Huisdierenwasmachine Leverancier. Copyright © 2023-2024 pet-washers.com . Alle rechten voorbehoudena.