Bericht versturen
Huis > Producten > Draagbare Huisdierenwasmachine >
De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel

De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel

Wasmachine van het douane de Draagbare Huisdier

Wasmachine van het silicone de Draagbare Huisdier

10L hond het Baden Hulpmiddel

Merknaam:

Happy woof

Certificering:

CE

Modelnummer:

Yz-B10L

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Plaats van herkomst:
China
Type:
Draagbare Hondwasmachine
Productnaam:
Draagbare Huisdierenwasmachine
Sleutelwoorden:
De Borstel Beste Huisdier van het hondbad het Baden Hulpmiddel
Materiaal:
Plastiek
productgrootte:
40*17.5*30cm
Gewicht:
13kg
Volume:
10L
Capaciteit:
10L
Gebruik:
Het openlucht baden, huisdier het baden
Kleur:
rood, blauw, groen, geel, wit, purper
Pakket:
kleurenvak
OEM:
Ja
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1000 PCs
Verpakking Details
Kartonverpakking
Levertijd
10-30 dagen
Levering vermogen
100000
Productomschrijving

Van de het SILICONEhond van het douaneembleem het Huisdier van de het Badborstel Beste het Baden Hulpmiddel voor Honden

 

Beschrijving

 

De Draagbare Huisdierenwasmachine is een compact en lichtgewichtdieapparaat wordt ontworpen om huisdier verzorgen gemakkelijk en geschikt te maken. Vul het eenvoudig met water, vastmaken het aan een slang, en u bent bereid te gaan! Met de Draagbare Huisdierenwasmachine, kunt u uw bontvriend een bad altijd en overal geven. Het is perfect voor het kamperen reizen, wegreizen, of zelfs enkel het wassen van uw huisdier in de binnenplaats.


Als u van het worstelen om uw huisdier in de badkuip nog te houden vermoeid bent, is de Draagbare Huisdierenwasmachine de oplossing u hebt gezocht. De regelbare riem en showerhead maakt het gemakkelijk om elke duim van het lichaam van uw huisdier te bereiken.


De Draagbare Huisdierenwasmachine is zacht op de huid van uw huisdier en de laag, dankt aan de regelbare waterdruk en gemakkelijk te gebruiken showerhead. U kunt uw favoriete huisdierenshampoo aan de ingebouwde automaat voor grondigere schoon zelfs toevoegen.


Als u over waterafval ongerust gemaakt bent, heeft de Draagbare Huisdierenwasmachine een slim ontwerp dat het water voor milieuvriendelijkere schoon opnieuw circuleert.
De Draagbare Huisdierenwasmachine is perfect voor huisdieren van elke mogelijke omvang, van uiterst kleine Chihuahuas aan reuze Grote Denen. De regelbare riem en showerhead maakt het gemakkelijk om de het schoonmaken ervaring voor de behoeften van uw huisdier aan te passen.


Als u ooit hebt geworsteld om de poten van uw huisdier na een modderige gang te wassen, is de Draagbare Huisdierenwasmachine de perfecte oplossing. Zijn compacte grootte en krachtige nevel maken het gemakkelijk om zelfs de vuilste poten schoon te maken. Met de Draagbare Huisdierenwasmachine, moet u niet over uw huisdier het schudden water uw badkamers zich overal ongerust maken. Neem buiten hen eenvoudig en gebruik het apparaat om hen een snel en gemakkelijk bad te geven.


De Draagbare Huisdierenwasmachine is moeten-heeft voor om het even welke huisdiereneigenaar die het verzorgen van een probleemloze ervaring wil maken. Zijn compacte grootte, krachtige motor, en gemakkelijk te gebruiken ontwerp maken tot het de perfecte toevoeging aan uw routine van de huisdierenzorg.

 

Voordeel

 

Gemak: Een Draagbare Huisdierenwasmachine staat u toe om uw huisdier altijd en overal, zonder de behoefte aan een badkuip te wassen of te dalen.

Portabiliteit: Zoals de naam voorstelt, is een Draagbare Huisdierenwasmachine lichtgewicht en gemakkelijk te dragen, makend het voor reis en openluchtgebruik perfect.

Water-bewaart: Een Draagbare Huisdierenwasmachine circuleert water opnieuw die, die watergebruik verminderen en het milieuvriendelijker maken.

Regelbare druk: U kunt de waterdruk aanpassen om de behoeften van uw huisdier aan te passen, die het gemakkelijker maken om gevoelige gebieden schoon te maken zonder ongemak te veroorzaken.

Makkelijk te gebruiken: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is gemakkelijk om, zelfs voor huisdiereneigenaars te werken die nooit voordien hebben gebruikt.

Tijdbesparend: Een Draagbare Huisdierenwasmachine staat u toe om uw huisdier snel en efficiënt te wassen, besparend u tijd en inspanning.

Elimineert knoeien: Een Draagbare Huisdierenwasmachine elimineert de behoefte die aan slordige handdoeken en natte vloeren, schoonmaken na uw huisdier gemakkelijker maken veel.

Alle-in-: Een Draagbare Huisdierenwasmachine komt vaak met een ingebouwde shampooautomaat, eliminerend de behoefte aan afzonderlijke producten.

Veelzijdig: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om huisdieren van elke mogelijke omvang, van kleine honden aan grote paarden te wassen.

Bespaart geld: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan bespaart u geld op de professionele verzorgende diensten, die duur kunnen zijn.

Vermindert spanning: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan de spanning op uw huisdier verminderen, aangezien zij het traditionele het baden methodes intimideren kunnen vinden.

Gemakkelijk op te slaan: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is compact en gemakkelijk op te slaan, opnemend minimale ruimte in uw huis of voertuig.

Brandkast: Een Draagbare Huisdierenwasmachine wordt ontworpen met veiligheid in mening, met eigenschappen zoals een regelbare riem om uw huisdier tijdens gebruik veilig te houden.

Comfortabel: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan voor uw huisdier comfortabeler zijn, aangezien zij zich tijdens het het baden proces kunnen bevinden of zitten.

Diep schoonmakend: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan diepere schoon verstrekken dan traditionele methodes, aangezien de waterdruk diep in het bont van uw huisdier kan doordringen.

Goed voor huisdieren met mobiliteitskwesties: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan een grote optie voor huisdieren met mobiliteitskwesties zijn, aangezien het hen om zonder het moeten toelaat worden gewassen in een badkuip beklimmen.

Goed voor openluchtgebruik: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is ideaal voor washuisdieren na openluchtactiviteiten, zoals wandeling of het zwemmen.

Hygiënisch: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan helpen de verspreiding van kiemen en parasieten verhinderen, die uw huisdier gezond en gelukkig houden.

Pret: Sommige huisdieren kunnen van de sensatie genieten van wordt gewassen met een Draagbare Huisdierenwasmachine, makend bad tot tijd een pretervaring.

Betere band met uw huisdier: Het gebruiken van een Draagbare Huisdierenwasmachine kan een ervaring plakkend voor u en uw huisdier zijn, aangezien u samenwerkt om hen schoon en gezond te houden.

 

Toepassing

 

Huishuisdier die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is groot voor het geven van uw huisdier een bad thuis, zonder en ruzie van traditionele het baden methodes knoeit.

Reis: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is perfect voor het overnemen van wegreizen of het kamperen de reizen, die u toestaan om uw huisdier op te wassen gaan.

Openluchtactiviteiten: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is ideaal voor washuisdieren na openluchtactiviteiten zoals wandeling of het zwemmen.

Strandreizen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine is groot voor waszand en zoutwater van uw huisdier na een dag bij het strand.

Mobiel huisdier die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan door mobiele huisdierengroomers worden gebruikt die een compacte en draagbare wasoplossing vergen.

De hond toont: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om te wassen toont honden vóór competities, verzekerend kijken zij hun beste.

Huisdierenredding: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan door dierlijke redders worden gebruikt om voor dieren in behoefte schoon te maken en te geven.

Paard die verzorgen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om paarden te wassen, makend het gemakkelijker om hun grote organismen en gevoelige gebieden schoon te maken.

Landbouwbedrijfdieren: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om landbouwbedrijfdieren zoals koeien en varkens te wassen, die hen schoon en gezond houden.

Veterinaire bureaus: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in veterinaire bureaus voor schoonmakende en verzorgende dieren worden gebruikt.

Dierlijke schuilplaatsen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in dierlijke schuilplaatsen worden gebruikt om voor de dieren schoon te maken en te geven.

Huisdierenopvang: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in de centra van de huisdierenopvang worden gebruikt na slordige speeltijdactiviteiten te schoonmaken.

Huisdierenhotels: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in huisdierenhotels worden gebruikt om de dieren tijdens hun verblijf schoon en comfortabel te houden.

De diensthonden: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om de diensthonden schoon te maken en te verzorgen, die voor hun belangrijk werk moeten goed- wordengehandhaafd.

Huisdierentherapie: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in de programma's van de huisdierentherapie worden gebruikt, waar de schone en goed-verzorgde dieren voor de gezondheid en het geluk van patiënten belangrijk zijn.

Huisdierengoedkeuring: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om en dieren voor goedkeuring schoon te maken te verzorgen, die hen helpen kijken en hun beste voor potentiële adopters voelen.

Huisdier die opleiden: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan in huisdieren trainingsprogramma's worden gebruikt, waar de schone en goed-verzorgde dieren essentieel zijn.

Huisdierenfotografie: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt helpen dieren voor photoshoots voorbereiden, verzekerend kijken zij hun beste voor de camera.

Huisdierengebeurtenissen: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan bij huisdierengebeurtenissen worden gebruikt, waar de schone en goed-verzorgde dieren voor een positieve ervaring belangrijk zijn.

Persoonlijke hygiëne: Een Draagbare Huisdierenwasmachine kan worden gebruikt om huisdieren om persoonlijke hygiëneredenen schoon te maken en te verzorgen, verzekerend zijn zij gezond en comfortabel.

 

 

De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 0

De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 1

De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 2De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 3De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 4De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 5De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 6De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 7De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 8De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 9De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 10De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 11De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 12

De Hond van het de Wasmachinesilicone van het douane Draagbaar Huisdier het Baden Hulpmiddel 13

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Draagbare Huisdierenwasmachine Leverancier. Copyright © 2023-2024 pet-washers.com . Alle rechten voorbehoudena.